Frigör din skaparkraft

Vår ambition har sedan starten varit att skapa fler företag drivna helt av passion och yrkesskicklighet.

Välkommen som elev till Curt Nicolin Gymnasiet! Vi är så glada att just du nu är en del av vårt härliga gäng! 

Att börja gymnasiet innebär mycket nya saker – både för dig som elev, men också för dig som vårdnadshavare. Ibland kan det känns som en helt ny värld! Men – oroa dig inte, vi finns här för att hjälpa dig! 
 

Inför uppstart finns det några saker som du och din vårdnadshavare behöver göra för komma igång. Här hittar du allt som du kan tänkas behöva veta och tänka på inför det nya läsåret – och början på dina tre roligaste år! Och – glöm inte, är det något annat du funderar över går det alltid bra att fråga dina lärare, annan personal eller andra elever på skolan. Här gör vi alltid vårt bästa för att hjälpa och finnas för varandra. 

!!!!!(Här kommer det länkar till olika dokument som behöver fyllas i)!!!!!!!!(Här kommer det länkar till olika dokument som behöver fyllas i)!!!!!!!!(Här kommer det länkar till olika dokument som behöver fyllas i)!!!!!!!!(Här kommer det länkar till olika dokument som behöver fyllas i)!!!!!!!!(Här kommer det länkar till olika dokument som behöver fyllas i)!!!!!!!!(Här kommer det länkar till olika dokument som behöver fyllas i)!!!!!!!!(Här kommer det länkar till olika dokument som behöver fyllas i)!!!