GYMNASIEMÄSSA 2020

VI SES VIA SKÄRMARNA!

Lördagen den 7 november kl. 10.00 öppnar årets Gymnasiemässa och då vill vi att du är där!

Vi - ett stort CNG-team med både elever och personal - kommer vara där i allra högsta grad. Iklädda våra CNG-tröjor, "på tårna" och fulla av förväntan och hundra procent redo att möta dig och berätta allt och lite till om våran skola, precis som alltid. Skillnaden är att vi i år möts digitalt, via våra skärmar.

 

Var? gymnasiemassa.cng.se
Sidan blir tillgänglig när mässan öppnar.

När? Lö 7 november - fre 13 november
Huvudsaklig mässdag 7 nov kl. 10-14, men plattformen står öppen och vi finns "på plats" fram till 13 nov kl. 16.00.

Hur? Klicka in på webplattformen, och där är vi!
Du kan besöka mässan med hjälp av din telefon, surfplatta eller laptop. Ju större skärm desto lättare att få en överblick av det vi erbjuder dig att ta del av. Vi snackar livesändningar, filmer, premiär av CNG´s nyskapade Valkompass och erbjuder förstås olika sätt för dig att ställa dina frågor direkt till oss. 

Varför Gymnasiemässa?
Kanske har du stenkoll på vad du vill bli och har en tanke om vad du ska välja för gymnasieprogram, eller så tillhör du den stora skaran som inte riktigt vet än. Oavsett vem du är, hur långt du har kommit i dina funderingar kring framtid och gymnasieval, så är det en väldigt bra idé att besöka mässan. På Gymnasiemässan samlas de gymnasieskolor du har i din närhet (i Finspångs, Norrköpings och Söderköpings kommuner) och här kan du kika runt, jämföra, fråga, känna in och - om du inte redan gjort det - påbörja din valprocess till gymnasium och program.