CNG söker en informatör

Yrke: Informatör
Ansök senast: 25 april 2019
Anställningsform: Projektanställning över två läsår med start 190805 fram till 210619, på heltid
Lön: Fast månadslön

 

Om oss

Som en av Sveriges första friskolor har vi sedan 1996 utmanat skolvärlden med de vassaste gymnasieprogrammen. Curt Nicolin Gymnasiet har från start varit icke vinstdrivet – Non profit! Vi har följande program; Teknikprogrammet, Industritekniska programmet, El- och Energiprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Dessutom kan vi erbjuda TE4 – ett fjärde år på Teknikprogrammet som mynnar ut i en Gymnasieingenjörsexamen inom produktionsteknik eller design- och produktutveckling. På skolan studerar ca 520 elever.

CNG satsar starkt på att integrera digital teknik i sin pedagogiska verksamhet.

Curt Nicolin Gymnasiet ägs av regionens industri och Finspångs kommun. Vi har mycket goda relationer med Mo Gård, Landstinget och andra aktörer på vård- och omsorgssidan. Vi finns i moderna lokaler mitt i det industritäta Finspång med tillgång till många företag och organisationer i vår närhet.

Om dig och din roll hos oss

Vi söker dig som vill vara ett av våra ansikten utåt och som vill jobba med information inom och runt CNG. Vi vill att du har ett eget driv, att du tycker om att möta nya människor, är kommunikativ, strukturerad och ordningsam men som samtidigt trivs med att ha många bollar i luften. Vi tar det för självklart att du är insatt i och står för de värden som är kännetecknande för Curt Nicolin Gymnasiet.

Som informatör kommer du jobba på uppdrag av ledningen och i nära samarbeta med skolans lärare och övriga personal. Du är en i gänget, men blir ofta den första kontakten som många utanför skolan har med oss på CNG.

Som informatör kommer du bl.a ansvara för vår hemsida och genomförandet av Gymnasiemässan, Öppet hus, Tjejkväll, prova-på-dagar och Teknikdagar.

Kontakt och ansökan

För mer information om tjänsten eller ansökan,
vänd dig till Magnus Ekenblom, vd på CNG.

Tel: 072-566 92 11
E-post:

Märk din ansökan med: Informatör CNG
Sista ansökningsdag 25 april.