SCHOOLITY - här finns det mesta

Nu har alla nya användare (elever i åk 1 och dess vårdnadshavare) i Schoolity registrerats, så välkomna att logga in och ta del av din ungdoms vardag i skolan. Vårdnadshavarens konto är en spegling av elevens konto och finns synligt fram till den dag då eleven blir myndig.

Schoolity är för oss på CNG ett viktigt verktyg där de allra flesta av våra funktioner finns samlade på ett och samma ställe. Det hjälper oss dels att vara effektiva i vårat arbete administrativt men det du som elev/vårdnadshavare kommer ha nytta av via denna webbaserade lärplattform är främst kopplat till

 

- Schema
- Närvaro / frånvaro – anmälan och översikt
- Studieplan och betyg
- Kommunikation elev-lärare emellan
- Information från skolan
- Blanketter, exempelvis ledighetsansökan

 

Hur man gör vid första inloggningstillfället finns instruerat i det mail du fått från oss. Hittar du det inte, titta i skräpposten om det kan ha hamnat där. Annars finns instruktioner även här på vår hemsida.

 

Vid frågor eller support kring Schoolity kan du i första hand kontakta vår administratör Jessica Johannesson, / 076 000 19 22

 

Vi uppmanar det fåtal som ännu inte fyllt i formuläret att göra det så snart som möjligt. Förutom registrering av Schoolityanvändare, innehåller det andra viktiga delar som både vi och ni har glädje av att det "bockas av".