SPELKVÄLL PÅ CNG!

Välkommen till Curt Nicolin Gymnasiets första spelkväll!

Curt Nicolin Gymnasiet välkomnar dig som går i 8an eller 9an att komma till CNG’s första spelkväll för högstadieelever torsdag den 14 april mellan kl.16:00-22:00

 

SISTA ANMÄLNINGSDATUM ÄR SÖNDAG 10 APRIL 23:59

 

Vad kommer vi göra under dagen? JO! Vi startar dagen kl. 16:00 och hälsar er alla välkomna till Bildningen. Därefter kommer vi att hänga, ha det gött och njuta av tiden tillsammans. Elevrådet kommer finnas för att dela ut popcorn och utmana er i diverse spel där ni kan vinna fina priser. Under dagen kommer det finnas tillgänglighet att få spela bland annat VR, Nintendo switch, men framför allt, FIFA-turnering och även en League of Legends-turnering där priser för vinnare utlovas i allra högsta grad!

 

Anmälan till detta spektakel gör du via länken nedan, där kommer du att få fylla i om du vill spela någon av de två turneringarna under kvällen eller om du vill göra annat. Fina priser utlovas till vinnarna i vardera turneringen!

SISTA DAGEN FÖR ANMÄLAN ÄR SÖNDAG DEN 10 APRIL

 

 

 

League of Legends-turneringen kommer gå till som följande:

Vi kommer att spela en vanlig tävlingsbracket vilket kommer innebära att 2 lag möter varandra och då är det knockoutstage som gäller. Vinnaren ur matchen går vidare och förloraren åker ut. Vi kommer att skapa en bracket innan start och försöka matcha upp alla enligt rank för att göra det så rättvist som möjligt. Därför är det viktigt att du skriver in din rank i formuläret nedan.

 

Tänk på att ditt ingame namn ska vara lämpligt och inte något oschysst eller elakt. Tänk även på att ingame chatten ska vara ren från diskrimering, hat och annat. Skulle vi upptäcka något som vi anser som kränkande blir du och ditt lag diskvalificerade.

 

Du behöver inte ha med dig dator, vi kommer att ha tillgång till datorer och tillbehör för alla att spela på, vill man ha med sig eget headset kan man ha det.

 

FIFA-turnerningen kommer gå till som följande:

FIFA turneringen kommer att spelas som 2&2 lag som möter varandra. Alltså kan du och en kompis anmäla dig tillsammans! Skulle du inte ha någon att spela med kan du anmäla dig ändå så kommer vi att lösa en spelpartner åt dig.

 

För att det ska bli så schysst som möjligt kommer man att få välja mellan 10 olika lag att spela. Du kommer inte behöva ha med dig utrustning för att spela FIFA utan det kommer finnas konsoler att tillgå.

Vinnaren av FIFA-Turneringen kommer att få möta 2 från skolan i en avgörande final.

Övrig information:

Du behöver inte ta med dig egen utrustning. Vi kommer att förbereda så att det finns datorer och konsoler att spela på.

 

Kl. 18:00 kommer vi att bjuda på middag på skolan i form av pizza, då kommer vi ta ett litet uppehåll och äta tillsammans nere i restaurangen. Det är viktigt att du meddelar oss om du har någon specialkost, detta gör du i samma formulär som du anmäler dig i under ”avsnitt 4”.

 

Vi rundar av kvällen runt 22:00 och tackar för denna gång och hoppas på att du har haft en rolig kväll tillsammans med oss.

Så vad väntar du på? In och anmäl dig!

BEHÖVER DU AV-ANMÄLA DIG KONTAKTAR DU VINCENT PÅ 076-000 19 02