Studenten 2021

Årets studentutspring kommer ordnas på det mest festliga och minnesvärda sett det bara går för våra treor! Här uppdaterar vi löpande om dagens upplägg allteftersom beslut tas.

Datum: 4 juni
Plats: Arena Grosvad
Utspringstider: 
12.00    EE18 + IN18
12.30    BA18 + EKSA18 + (ev. GYS17)
13.00    VO18 + (ev. GYS17)
13.30    TEKV3D18 + TEKPRO18
14.00    LA18 + NA18
14.30    TEKDES18
15.00    TEKVET18

Detaljerad information om dagen till dig som student och anhörig

 

Finspångs studentutspring går ut på att vi ska umgås på distans med känslan av gemenskap och festlighet. Det unika är att varje student kan vara för sig själv, med sin klass i ett sammanhang, där man ser vad andra klasser gör och dessutom tävla på skoj med dem! Men framför allt vråla och hylla när dina kompisar springer ut i vuxenlivet! Ett studentfirande som troligen är unikt i Sverige, världen och genom tiderna!

 

Vi kommer, i korthet förklarat, att ordna ett stationssystem på ungefär en timme som varje klass passerar innan de slutligen landar i själva finalen med pompa och ståt. Utspringet med tal och traditionsenlig studentsång sker på läktaren på Arena Grosvad inför de andra klasserna på avstånd och inför sina medbjudna gäster, max fyra per student, som på given yta framför hyllar sina ungdomar. Dessutom kommer hela evenemanget att sändas live och fotograferas så att även de där hemma kan vara med och uppleva Finspångs student. Obs! Vill du inte vara med i sådana sammanhang så säger du till innan och på plats.