Till vårdnadshavare i åk 1

I samband med skolstarten behöver vi veta mera om dig som vårdnadshavare och om vår nya elev, så att vi utifrån de uppgifterna kan börja leverera och skapa bästa förutsättningarna framåt. Det handlar om registrering av vårdnadshavare i vår elevplattform Schoolity, undertecknande av datoravtal och fotosamtycke samt se över behovet av specialkost och modersmålsundervisning. 

Under första skoldagen i måndags fick eleverna i åk 1 med sig ett papper hem där det bl a fanns en QR-kod / länkadress till en formulärsida där man digitalt skickar in sina uppgifter och som sedan undertecknas med Mobilt BankID.

 

Vi ser att många nu mycket korrekt gjort detta! Bra att veta är att efter ni gjort eran del, behöver vi på skolan en liten tid på oss att registrera er alla i Schoolity. När detta är klart, någon gång under nästa vecka (v 35), kommer ett mail från oss med vidare instruktioner kring hur ni gör när ni ska logga in i Schoolity första gången, så håll koll!

 

Har du frågor eller behöver ta kontakt med oss, finns alla våra kontaktuppgifter under Kontakt här på hemsidan. Vet du inte vem som är rätt person att kontakta kan ett tips vara att antingen ringa på direktnumret 076 000 19 02 eller kontakta din ungdoms mentor, så hjälpr vi dig därifrån.

 

Mentorer i åk 1:

TE20a – Magnus Nilsson & Maria Strand
TE20b – Danira Curovac & David Lugnegård
TE20c – Rickard Johansson & Rebecca Olovsson
TE20d – David Popham & Matias Björk
VO20 – Emilia Kånåhols & Sanna Gudjonsson Thern
EE20 – Magnus Vikinge
IN20 – Simon Jacobsson, Emil Olsson & Ingemar Johansson

 

Vi hoppas ni fått hem glada ungdomar om eftermiddagarna och att de fortsatt kommer trivas med och hos oss!

 

Psst! Här är en direktlänk till fomulärsidan om pappret med QR-koden råkat komma på villovägar.