Två CNG-lag i Blixtlåsets riksfinal

Idag går Blixtlåsets riksfinal av stapeln! Blixtlåset är en innovationstävling som vi på CNG deltagit i under många år och till och med faktiskt varit med lagt grunderna för, som idag vuxit sig stor och är en rikstäckande tävling!

Under dagens tävling, som sänds live, får ni möta 14 kreativa lag från hela Sverige som är med och tävlar om det åtråvärda priset Siemens Energy Innovation Award.

Vi på CNG är stolta att i denna Sverige-final bidra med två lag; Boomerang och Brullarna (Periodbox). STORT GRATTIS TILL ER! ❤

 

Via denna länk kan ni följa evenemanget och heja på våra lag: https://lnkd.in/eEz2d-3 Länken är brukbar även efter tävlingens slut.

 

Evenemanget pågår kl. 09.00-14.00, där lagen får presentera sina innovationer i bokstavsordning. Detta betyder att våra lag är ganska tidigt ut i gamet. Ta en titt och heja högt!

 

Edit: Finaldagen var fantastisk och alla tävlande gjorde en strålande insats! Spänningen, lagandan och gemenskapen kokade i Bildningen... något vi som fanns på sidan av uppskattade att kunna ta del av (en av flera positiva effekter av att hela evenemanget var digitalt!) Och extra kul blev det förstås av att ett av lagen kammade hem en tredjeplacering, nämligen tekniktjejernas Periodbox!

Men återigen, bra jobbat till er alla som var med och grattis till väl genomförd innovationstävling!