Välkommen att besöka oss

Välkommen att besöka oss på CNG!

Nu har de preliminära gymnasieantagningsbeskeden gått ut till dig som går i nian och du har fått ett första besked om hur dina meritpoäng står gentemot andra som har sökt samma utbildning. Kanske är du en av de som i det här läget har en plats hos oss, kanske är du en av alla som står i kö till ett av våra program? Viktigt att understryka är att det här beskedet grundar sig på höstterminens betyg och att den slutgiltiga antagningen görs utifrån vårterminens resultat. 

 

I och med att de preliminära beskeden har gått ut så pågår också omvalsperioden. Du kan ändra dina val ända fram till och med 3 maj, och vi vill i samband med detta erbjuda dig möjlighet att besöka oss. Vi förstår att det kan vara svårt att göra sitt gymnasieval under en pågående pandemi, och hoppas att vi med det här kan underlätta ditt beslut om CNG är rätt för dig.

Kontakta oss för att boka in din tid. Vid ditt besök kommer du få träffa någon av oss ni ser på bilden, Jendela eller Vincent. Vi tar dig med på en personlig tur genom skolan och alla våra programspecifika områden, så att du kan få se hur det ser ut hos oss och få en bättre inblick om programmen och skolan som helhet. Och framförallt få ett smakprov på våran härliga CNG-anda. Självklart ser vi till att hålla avstånd och att ditt besök är säkert för oss alla.

Vi ser jättemycket fram emot att få visa dig vår skola! Hoppas vi ses!

 

Jendela Weissman, karriärcoach:
076 000 19 03
Jendela.weissman@cng.se

 

Vincent Müller, informatör:
076 000 19 02
Vincent.muller@cng.se