Välkommen på öppet hus!

 8 december kl. 17-20

 

Ska du söka gymnasium och är nyfiken på Curt Nicolin Gymnasiet? 

Öppet hus är det bästa tillfället att få svar på dina frågor kring våra olika utbildningar och vad som skiljer CNG´s utbildningar från liknande program på andra skolor. På plats under Öppet hus kommer lärare, elever och skolans ledning vara. Du kommer också få möjlighet att kolla in skolans lokaler, ta en rundtur i våran häftiga verkstad och få delta i olika aktiviteter. 

ang. covid-19

Uppdaterat 8 dec 2021:
Vi har tät kontakt med smittskyddet i Östergötland som vägleder oss i tider som dessa. Öppet hus genomförs i fysisk form, utan förbokade tider eller krav på covid-pass, men med anpassningar på olika sätt för att det ska ske under så smittsäkra förhållanden som möjligt.

Har du förkylningssymtom - stanna hemma och hör dig av till oss för en personlig guidad tur vid ett annat tillfälle!

Testa Framtidskompassen!

Kursplaner i all ära, men vi tror att du kanske egentligen är mer intresserad av att veta vad du kan bli eller plugga vidare till efter att ha gått ett visst program.

Vi har, speciellt till årets gymnasiemässa, tagit fram vår egen Yrkeskompass. Utgångspunkten är att underlätta för dig som letar efter det rätta programmet genom att visualisera de många möjligheterna på respektive program hos oss.

Klicka in och testa!