Anmälan ÄGGstrajobb


Tillsammans sprider vi glädje!

Skärtorsdagen i år ska bli något alldeles extra! Det tycker treorna på Vård- och omsorgsprogrammet som nu planerar en hjärtevärmande insats, där du som går i nian på Grosvad eller Nyhem erbjuds hjälpa till - med lön! 

Planen är att under eftermiddagen den 6 april paketera och leverera hundratals påskägg till människor på boenden runt om i Finspång. För att allt ska hinnas med behöver de hjälp av ett stort gäng flitiga ungdomar som vill jobba för en god sak. Är du en av dem? Läs vidare!

Information om arbetet

När? Torsdagen den 6 april kl. 16.00-19.00 (schysst mellanmål serveras kl. 15.15-16.00)
Var? Start och slut på CNG, Bildningen
Hur? Vi träffas på CNG, fördelar oss i grupper och skapar effektiva produktionslinor där påskäggen paketeras. När äggen är klara hjälps vi åt att leverera dessa. 
Lön? 500 kr

"Wow, jag vill söka jobbet!"

Ja, det klart du vill! Vem vill inte jobba för en god sak, få arbetslivserfarenhet och fylla på plånboken? 

Börja med att snacka med din vårdnadshavare, och tillsammans fyller ni sedan i alla uppgifter i formuläret här nedanför. Ta god tid på er och var noga med att all information blir korrekt - uppgifterna kommer införas i det anställningsavtal som skapas mellan dig och oss (Curt Nicolin Gymnasiet AB).

VIKTIGT! Undertecknande av anställningsavtal 30 mars kl. 17.00

En förutsättning för att vi ska få anställa dig som är minderårig är att din vårdnadshavare godkänner att du jobbar. Därför välkomnar vi er två tillsammans till CNG för att ordna med det praktiska.

Begränsat antal platser - först till kvarn gäller

Vi hoppas att intresset att vara med om den här häftiga insatsen är stor! Det finns dock en begränsning i antalet jobb vi kan erbjuda och för att göra det rättvist så tillfaller hälften Grosvadsskolans ungdomar och andra hälften Nyhemsskolans. 

Frågor?

Hör gärna av dig till oss! Enklast når du oss via chatten här på hemsidan.

Anmälan ÄGGstrajobb

Välj fil Ändra