Anmälan till uttagningskväll för Teknikprojekt - 30/8 kl 16.15 (OBS! Ändrad tid!)


Var med på uttagningskvällen för höstens roligaste extrajobb!

Under hösten åker vi ut till högstadieskolor i Finspång och Norrköping för att inspirera inom teknik. Kanske kan det vara just du som platsar för höstens mest inspirerande extrajobb!

I uppdraget ingår att hjälpa niondeklassare att bygga händelsebanor - kanske har du till och med själv varit med på ett teknikprojekt när du gick i åttan eller nian? Utöver byggandet snackar vi också gymnasieval och i ditt uppdrag ingår att prata om dina resa till ditt gymnasieval och dina upplevelser av valet och skolgången och svara på de frågor som eleverna har.

Teknikprojekten utspelar sig under skoldagar, vilket innebär att du kommer att behöva ta igen ditt skolarbete på din fritid. Teknikdagarna går i högt tempo och kräver att du tycker att det är kul att inspirera och snacka med högstadieelever - men inte att glömma är att de också är GALET roliga! 

För att ha chansen att ha en plats i teamet för teknikprojektsanställda krävs det att du anmäler dig via formuläret nedan och dyker upp den 30/8. Antagningsbesked kommer den 1/9. Hoppas att vi ses! 

Anmälan till uttagningskväll för att extrajobba på höstens Teknikprojekt