Jobba eller plugga efter gymnasiet?


På Curt Nicolin Gymnasiet strävar vi alltid efter att DU ska ha möjligheten att forma DIN framtid. Det kan vara svårt att veta vad du vill göra efter gymnasiet - vi vet! Därför får du under din gymnasietid möjligheten att göra val och specialisera dig inom det som just du brinner för. 

Jobba efter gymnasiet

För dig som har gått ett av våra tre yrkesprogram finns det goda möjligheter för att börja jobba inom ditt område direkt efter godkänd gymnasieexamen. Under din gymnasietid ges du möjligheter vid många tillfällen att knyta kontakter - både under din praktik som sker under ditt tredje år, men även under dina studiebesök som görs under både första och andra året.

Plugga efter gymnasiet 

Det kan vara svårt att veta vad som är rätt för just dig när det är dags för ditt gymnasieval. Därför ger vi dig möjligheten på samtliga program att lägga till kurser i din utbildning som ger dig behörighet till att plugga vidare efter din tid hos oss. Det kan kännas lite klurigt, men vi hjälper dig gärna med att hitta vad som blir rätt för just dig!